Gerealiseerde projecten

Home Gerealiseerde projecten

Nieuwsgierig naar de vloeren die wij leggen? Hier vindt u een greep uit de reeds door ons gerealiseerde projecten. Onze klanten genieten dagelijks van de tegelvloer die wij bij hen hebben gelegd. En daar zijn we trots op. Onze monteurs en tegelzetters leggen de vloeren vakkundig, met een prachtig resultaat.

Een aantal voorbeelden van opgeleverde tegelvloeren:

Tevreden klanten

Van natuursteen tot keramisch, en van strak tot klassiek: alle soorten wensen zijn besproken in Gytsjerk, en vervolgens gerealiseerd bij onze klanten. Die ervaring gebruiken we bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer. En  waar wij uw nieuwe vloer ook mogen leggen: het Friese bloed stroomt door onze aderen. U bent dus verzekerd van een nuchter en eerlijk advies. Zo maakt u de juiste keuze.

Veel van onze klanten, particulier of zakelijk, kozen niet alleen voor een mooie tegelvloer, maar lieten hieronder ook nog eens vloerverwarming installeren. De fijne warmte die zij in huis haalden is niet vast te leggen op foto, en zult u daarom echt zelf moeten ervaren. Heeft u al eens gelopen over zo’n warme vloer? Dan weet u hoe prettig dit aanvoelt. Zo wordt het kiezen voor vloerverwarming wel heel verleidelijk.

We zijn trots op onze gerealiseerde projecten, en adviseren iedere dag weer nieuwe klanten. Is een nieuwe tegelvloer ook iets voor u? Maak dan gebruik van de kennis van onze specialisten, en kom eens langs in de oude melkfabriek van Gytsjerk. Ervaar de unieke sfeer van onze locatie en ontdek de veelzijdigheid van vloertegels!

  • Een unieke locatie
  • Een eerlijk advies
  • Alles in één hand