Gezellige warmte

De warmte van rijke texturen

Gezellige warmte creëren in een strak modern interieur, met een tegelvloer die duidelijk een statement afgeeft. Met deze wens stonden de vakmensen van de Jong Tegelvloeren voor hun zoveelste uitdaging.

Verbinding

De volledige benedenverdieping van deze ruime woning, welke bestaat uit diverse soorten ruimtes, moesten met elkaar verbonden worden door  middel van één type vloer. Het was hierbij dus zaak dat de gekozen tegels qua motief, vorm, formaat en tint garant zouden staan voor een uniform geheel.

Natuursteen

Om de bovenstaande doelstellingen te verwezenlijken werd er uiteindelijk gekozen voor diepbruine natuurstenen tegels. Deze donkere roodbruine tint heeft een warme uitstraling zonder dat het te hard afsteekt tegen de rest van het strakke industrieel ingerichte interieur. Op deze wijze wordt er op een subtiele manier contrastwerking toegevoegd zonder dat deze allesbepalend is.

Chique marmer of industrieel beton?

De gekozen vierkante tegels zijn lekker robuust zodat er genoeg oppervlakte ontstaat waarmee de natuurstenen texturen onder een fraaie glossy laag kunnen ‘shinen’. Met de keuze voor deze tegels lijkt er qua uitstraling een  soort mix te ontstaan tussen chique marmer en industrieel beton.

Nog meer warmte

De Jong Tegelvloeren schoot met dit staaltje maatwerk, advies en vakwerk volledig in de roos. Uiteraard werd het geheel eveneens voorzien van vloerverwarming zodat het comfort van deze prachtige tegelvloer ook nog eens overal duidelijk voelbaar is.

Op maat naar uw wens

Wilt u ook genieten van een prachtige natuurstenen tegelvloer? De Jong neemt al uw zorgen uit handen en verzorgt van A-Z het gehele traject. Neem gerust vrijblijvend contact op!