Luxe & Landelijk

Luxe & Landelijk: Natuurstenen vloer

Deze prachtige natuurstenen tegels doen de ruimte bijna koninklijk lijken. De donkere tegels geven de ruimtelijke woonkamer een hele chique uitstraling. Juist omdat de kamer zo groot is, kan er een donkere, natuurstenen vloer worden gebruikt. De woonkamer lijkt hierdoor luxe en landelijk. De natuurstenen vloer is duurzaam en gaat dus heel lang mee. Deze natuurstenen vloer is ook nog eens zeer gemakkelijk in onderhoud. Het oppervlak is glad en daardoor gemakkelijk te reinigen.

Speels & Natuurlijk

Als er in het gehele huis gebruik zou worden gemaakt van de donkere natuurstenen tegels, zou het geheel wel erg somber lijken. Daarom wordt er afgewisseld met een andere, lichtere natuurtegel. De donkere kleur komt hier wel in terug, zodat de twee soorten natuurtegels goed bij elkaar passen. Deze twee lopen prachtig in elkaar over en de lichte kleur geeft het geheel een frisse uitstraling. Ook deze vloer is duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

De perfecte vloer

Bent u op zoek naar de perfecte tegelvloer? Wij helpen u graag verder. De Jong Sanitair biedt u een ruime keuze in verschillende soorten tegels. Neem vrijblijvend contact met ons op.