Vloerverwarming infrezen

Genieten van een warme vloer

Op zondagochtend gewoon op blote voeten de keuken inlopen om van een lekker ontbijtje te genieten: dat moet op een tegelvloer toch gewoon kunnen zonder gedoe met sokken of sloffen? Of denk eens aan dat moment dat u onder de douche vandaan stapt en u uw voeten op een heerlijk verwarmde tegelvloer zet. Dat ontspannen gevoel houdt u het liefste voor altijd vast. Met vloerverwarming kan dat. Kies een vloer die bij u past en laat vloerverwarming in de bestaande vloer infrezen. Zo haalt u gezelligheid en comfort in huis. Daar wilt u toch ook van genieten?

Opgeleverde
projecten

Vloerverwarming infrezen

Wilt u de prachtige uitstraling van een tegelvloer in huis halen en tegelijkertijd genieten van een heerlijke warmte? Kies dan voor vloerverwarming onder uw tegels. Onze vakmensen komen de vloerverwarming voor u infrezen. Dit betekent dat uw vloerverwarming in uw huidige vloer komt te liggen. Uw vloer hoeft dus niet verhoogd te worden en aanpassingen aan uw deuren of keuken zijn niet nodig. Bovendien biedt vloerverwarming een groot energievoordeel. Zo houdt u tijd en geld over voor andere leuke dingen.

Snel de schoenen uit

Het fijne aan vloerverwarming is dat uw vloer relatief snel opwarmt. Dit komt doordat de verwarmingsbuizen dicht onder de oppervlakte van uw vloer liggen. Na het aanzetten van de verwarming heeft u daardoor binnen de kortste keren warme voeten, en kunnen de schoenen al snel uit. Bovendien ben u verzekerd van een gelijkmatig warmteverdeling. Zo voelt iedere tegel even fijn aan en maakt u van uw woning een behaaglijke plek.

Uitgebreid getest

Wanneer u kiest voor het infrezen van vloerverwarming onder uw tegelvloer wilt u natuurlijk zekerheid over de werking van het systeem. Daarom testen onze vakmensen uw vloerverwarming uitvoerig. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen, en kunt u jarenlang genieten van een duurzame tegelvloer.

Een strakke afwerking

Na de installatie van uw vloerverwarming zal uw vloer nauwkeurig afgewerkt worden. Onze specialisten kunnen dit vaak op dezelfde dag nog voor u regelen. Zo bent u binnen korte tijd voorzien van een strak afgewerkte tegelvloer en kunt u snel weer genieten van een warm huis. Bovendien laten wij uw woning altijd stofvrij en netjes achter. U ervaart dus alleen de lusten van vloerverwarming: wij nemen de lasten voor onze rekening.

De vloer van uw dromen

Gaat u een nieuwe vloer uitkiezen en wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een vloer die past bij uw woning en smaak. Al … tevreden klanten zijn u voorgegaan en genieten iedere dag weer van de schoonheid van hun tegelvloer. Wilt u deze warmte ook ervaren en bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens langs in ons sfeervolle pand in Gytsjerk: een monumentale oude melkfabriek middenin een prachtig natuurgebied. Misschien ligt hier wel de vloer van uw dromen. Komt u hem te bekijken?