Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming infrezen en aanleggen

Koude tenen als u op sokken over uw tegelvloer loopt? Die zijn voorgoed verleden tijd als u kiest voor vloerverwarming. De Jong Tegelvloeren kan vloerverwarming voor u infrezen. Ook in uw bestaande woning! En niet alleen in beton of in een kalkstenen vloer, maar ook dwars door uw bestaande tegelvloer of natuurstenen vloer. Dat scheelt ontzettend veel breekwerk.

Door vloerverwarming infrezen geen hogere vloer

Het verwarmingselement komt bij het infrezen van vloerverwarming IN, in plaats van OP uw vloer te liggen. Bij een opbouwvloer wordt vloerverwarming op netten gebonden, waardoor de vloer hoger komt te liggen. Door infrezen wordt uw vloer nauwelijks hoger, waardoor aanpassingen aan bijvoorbeeld deuren en keukens overbodig worden. Dat levert u een fikse besparing op. En die besparing komt nog eens bovenop het energievoordeel dat vloerverwarming biedt; vloerverwarming wordt warm gestookt met een lage ketelwatertemperatuur. Dat maakt vloerverwarming kostenbesparend en duurzaam.

Vloerverwarming sleuven frezen

Bij het frezen van vloerverwarming wordt een soort slakkenhuispatroon van lange 1 tot 2 centimeter diepe sleuven in uw vloer gefreesd. In de sleuven worden de vloerverwarmingsbuizen gelegd. De verwarmingselementen liggen dicht onder de oppervlakte zodat uw vloer relatief snel opwarmt. Door het slakkenhuispatroon liggen de aan- en afvoer dicht bij elkaar en daardoor wordt de warmte beter en gelijkmatiger verdeeld.

Vloerverwarming; installeren, testen en afwerken

Na het frezen worden de verwarmingsbuizen gelegd en aangesloten. De vakmensen van De Jong Tegelvloeren zullen het systeem uitvoerig testen om problemen in de toekomst te voorkomen. Vervolgens kunnen we uw vloer afwerken, meestal dezelfde dag nog! We zorgen voor het egaliseren van de vloer en vanzelfsprekend ook voor een afwerking. In de showroom van De Jong tegelvoeren heeft u ruime keus uit vloertegels voor uw hele woning.

Bel of mail ons voor prijsopgaaf

Stofvrij Vloerverwarming infrezen door vakmensen van de Jong Tegelvloeren.

Infrezen zorgt over het algemeen voor veel stofontwikkeling, maar als u een vakkundig bedrijf als De Jong Tegelvloeren inschakelt, heeft u daar geen last van. Wij hebben de beste machines die de stof direct afzuigen. En we verzorgen de vloerverwarming van A tot Z. We laten uw woning dus stofvrij en netjes achter. Wij zorgen er voor dat u van de vloerverwarming alleen de lusten heeft; de lasten nemen wij voor onze rekening.

“Door infrezen wordt uw vloer nauwelijks hoger, waardoor aanpassingen aan bijvoorbeeld deuren en keukens overbodig worden.”