Vloertegels Groningen

Een spannende keuze

Een nieuwe vloer uitzoeken is een spannende klus. U wilt immers jarenlang gaan genieten van een comfortabele en praktische vloer die bovenal een fijne sfeer bij u in huis brengt. Misschien heeft u al wel ideeën over wat er mooi zou staan bij u in huis of heeft u al wat inspiratie opgedaan door verschillende tegels te bekijken. In onze showroom in Gytsjerk kunt u langskomen om eens goed te kijken naar welke vloertegels aan uw eisen voldoen. En na uitgebreid rondkijken komt die lastige keuze; welke tegelvloer haal ik in huis?

Opgeleverde
projecten

Jarenlang genieten

Het doorhakken van de knoop is iets wat veel mensen lastig vinden. Tegels zijn immers zeer duurzaam. Dat betekent dat u weer jaren vooruit kunt met een nieuwe tegelvloer, en dus wilt u zeker zijn van uw zaak. Het is dan natuurlijk prettig om uit een ruim assortiment te kunnen kiezen, dan is de kans groot dat er iets bij zit dat bij u past! Toch vormt zo’n enorm assortiment ook wel eens een obstakel. Kiezen wordt zo wel erg lastig, want er zitten zoveel mooie vloeren bij. Daarom adviseren onze vakmensen u graag over welke tegelvloer het beste in uw woning zou passen. Dat maakt kiezen makkelijk!

Tevreden klanten

Het resultaat van ons advies? Al … klanten namen ons advies ter harte en kozen hun nieuwe vloer in ons monumentale pand: de prachtige oude melkfabriek van Gytsjerk. En woont u niet in Friesland maar in Groningen? Dat is geen enkel probleem. Ook in Groningen wonen veel van onze klanten die iedere dag weer genieten van de prachtige uitstraling van hun tegelvloer.

De showroom

Wij hoeven u vast niet te vertellen dat een tegelvloer ontzettend sterk en praktisch is. Bovendien zijn er, wanneer u kiest voor een tegelvloer, oneindig veel mogelijkheden. Veel van deze mogelijkheden zijn in onze showroom uitgebreid te bekijken. Loop eens een rondje over onze 60 proef tegelvloeren van wel 10 vierkante meter, en voel welke tegel u het liefst in uw woning zou leggen.

Lekker warm

Bent u eruit? Is de knoop doorgehakt en weet u hoe uw vloer eruit gaat zien? Denk dan eens na over wat er onder uw tegels komt te liggen. Tegels geleiden de warmte van vloerverwarming ideaal. Het is daarom zeker de moeite waard om eens te overwegen of u ook wilt gaan genieten van warme voeten en gezelligheid in huis.

Kiest u voor deze warme sfeer, dan komen onze specialisten uw vloerverwarming vakkundig installeren. Zij testen het systeem uitvoerig en plaatsen uw nieuwe tegels vaak nog op dezelfde dag. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat uw woning netjes en stofvrij wordt achtergelaten. Dat scheelt u veel moeite.

Geef uw gehele klus uit handen

Wanneer u besluit voor een nieuwe tegelvloer te kiezen wilt u natuurlijk zo min mogelijk werk hebben van deze klus. U heeft immers al veel tijd en moeite gestoken in het keuzeproces.Daarom bieden wij u een totaaloplossing: wij verzorgen uw gehele klus, van advies tot en met afwerking. Dat betekent dat wij uw vloer isoleren waar nodig, uw vloerverwarming installeren en uw tegels leggen. Vanzelfsprekend voegen wij uw tegelvloer en plaatsen wij tegelplinten, indien gewenst. Zo loopt u binnen een mum van tijd over uw nieuwe warme vloertegels. Komt u ze uitzoeken in de oude melkfabriek van Gytsjerk? U bent van harte welkom!