Natuursteen vloertegels Friesland

De charme van natuursteen

Wilt u de natuur in huis halen en straks over echt natuursteen lopen? Laat dan een natuurstenen vloer leggen door onze specialisten. Veel van onze klanten kozen voor natuursteen en genieten inmiddels dagelijks van de charme van dit natuurproduct. Die charme werkt sfeerverhogend in ieder huis.

Opgeleverde
projecten

Veelzijdige tegelvloeren

Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw keuken, badkamer, woonkamer of misschien wel voor uw hele huis: wij leggen natuursteen dat zorgt voor een warme en luxe uitstraling. Ontdek de showroom in de monumentale oude melkfabriek van Gytstjerk en bekijk welke natuurstenen vloertegels zouden passen bij uw woning.

Een aanwinst voor uw woning

Maakt u van uw huis een aangename plek waar u zich thuis voelt? Een plek waar u ’s avonds heerlijk kunt ontspannen met de kaarsjes aan en in het weekend kunt genieten van de knusse sfeer in huis? Een natuurstenen vloer is de ideale toevoeging aan dit plaatje. Maak van uw woning een behaaglijke plek waar u vele jaren van kan gaan genieten. Laat onze vakmensen de natuurstenen vloer van uw dromen leggen en de kans is groot dat uw huis in waarde toeneemt. Natuursteen is namelijk bij velen geliefd.

Een unieke vloer

De charme van natuurstenen vloertegels zit hem in het feit dat iedere vloertegel uniek is. Iedere tegel is individueel uit een groeve gezaagd om uiteindelijk bij u in huis terecht te komen. Het prachtige resultaat zal de blikken vangen van iedereen die bij u over de vloer komt, en uw huis krijgt de upgrade die het verdient.

Gemakkelijk schoon te houden

Natuursteen is niet alleen een genot om naar te kijken, het is ook nog eens zeer eenvoudig in het onderhoud. Onze vakmensen leggen uw natuurstenen tegels vakkundig en besteden veel zorg en aandacht aan de afwerking. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een impregneerlaag aanbrengen die beschermt tegen water en schimmel. Vervolgens houdt u, met slechts wat simpele maar doeltreffende groene zeep, uw tegels gemakkelijk schoon. Of gebruik wat groene zeep met lijnolie en geef de glans in uw vloer een extra dimensie.

Warm natuursteen

Wilt u graag de uitstraling van natuursteen maar hecht u ook waarde aan warmte in huis? Kies dan voor vloerverwarming in combinatie met natuurstenen vloertegels. Wij verzorgen het gehele proces: we isoleren uw vloer waar nodig, installeren uw vloerverwarming en leggen uw tegels. Vanzelfsprekend voegen wij uw tegelvloer en plaatsen wij tegelplinten, indien gewenst. Zo loopt u binnen de kortste keren over uw mooie nieuwe tegelvloer.

Advies komt goed van pas

Om die fijne sfeer in huis te kunnen halen zult u eerst de natuurstenen tegels moeten kiezen die passen bij uw smaak en interieur. Om de juiste keuze te kunnen maken bieden wij in onze uitgebreide showroom. Ontdek de charme van vele soorten natuursteen en bekijk wel 60 tegelvloeren op een groot formaat van 10 vierkante meter. Kijk eens rond in ons sfeervolle pand of schakel de hulp in van een van onze adviseurs. Wij helpen u namelijk graag bij het kiezen van de natuurstenen vloer die voldoet aan al uw wensen. Kom langs voor inspiratie en maak de juiste keuze!