Tegelvloeren aanleggen

Gaat u verbouwen of verhuizen?

Of bent u toe aan een eigentijdse nieuwe vloer in uw woning? Bij de de Jong tegelvloeren bent u aan het juiste adres voor het volledige plaatje. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een enorm aanbod aan natuurstenen en keramische tegelsoorten. Kleur, afmeting, textuur, het maakt niet uit. Het moet raar komen dat uw smaak niet in ons assortiment voorkomt.

Uiteraard staan onze vakmensen vervolgens klaar om uw droomvloer perfect in uw woon- of werkruimte aan te leggen. Staan extra zaken zoals vloerverwarming op uw wensenlijstje? Geen probleem! De jong tegelvloeren ontzorgt, door het gehele traject voor zowel droge als natte ruimtes, op zich te nemen.

Tegelvloeren aanbod, advies en realisatie

Bij de Jong tegelvloeren adviseren wij u wat de technische en praktische mogelijkheden zijn voor uw nieuwe tegelvloer. Natuurlijk doen wij dit door exact uw woon- werksituatie hierin mee te nemen zodat er niets aan het toeval over gelaten wordt. In onze showroom vindt u een uitgebreide keus aan tegelvloeren. U kunt hier dus heerlijk oriënteren en laten inspireren. Want, tegelvloeren zijn niet alleen praktisch, onderhoudsarm en duurzaam, ze bieden comfort en bepalen voor een zeer groot gedeelte de sfeer van uw leefruimtes.

Van oriëntatie to oplevering

Vanaf de eerste oriëntatie tot de uiteindelijk nieuw opgeleverde tegelvloer, staan wij u terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs. Wij zijn namelijk één van de weinige vloer specialisten in de provincie Friesland die in samenspraak met u, daadwerkelijk het gehele traject oppakken. Van sloopwerkzaamheden tot oplevering. Kortom neem een bezoek aan onze showrooms of neem contact op voor professioneel advies bij een van onze adviseurs op het gebied van natuurstenen of keramische tegelvloeren en vloerverwarming techniek.

“Staan extra zaken zoals vloerverwarming op uw wensenlijstje? Geen probleem! De jong tegelvloeren ontzorgt, door het gehele traject voor zowel droge als natte ruimtes, op zich te nemen.”