Tegels leggen Leeuwarden

Maak kiezen gemakkelijk

Kiest u voor een nieuwe tegelvloer maar krijgt u het spaans benauwd van de ontelbare mogelijkheden? Maak het uzelf dan gemakkelijk. Kom sfeer proeven in ons prachtige pand: de oude melkfabriek van Gytsjerk, en maak gebruik van het advies van onze specialisten. Iedere optie bekijken en vergelijken is namelijk helemaal niet nodig, en kost u enorm veel tijd. Schuif in plaats daarvan aan bij een van onze adviseurs. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw wensen, en leggen we geschikte opties voor. Maakt u het uzelf ook gemakkelijk?

Opgeleverde
projecten

Vloeren bekijken op grote schaal

Baseert u uw keuze ook op het totaalplaatje in plaats van op een proefstukje van nog niet eens één vierkante meter? Dat is heel verstandig! Met een helder beeld van het uiteindelijke resultaat voor ogen maakt u de juiste keuze. Zo loopt u binnenkort over uw ideale tegelvloer, en kunt u dit nog jarenlang met veel plezier blijven doen. Vindt u het lastig om het resultaat te visualiseren? Ontdek dan onze showroom en bekijk meer dan 60 verschillende tegelvloeren van wel 10 vierkante meter. Dat maakt fantaseren makkelijk en leuk!

Thuis tegels vergelijken

Heeft de showroom u op ideeën gebracht, maar vindt u het lastig om in te beelden hoe een nieuwe vloer er bij u in huis uit zal zien? Nog langer twijfelen is gelukkig niet nodig. Onze specialisten komen namelijk ook bij u langs! Heeft u een paar soorten tegels op het oog en wilt u deze in uw eigen huis eens bekijken? Dan leggen we verschillende stalen los op uw vloer, zodat u kan beoordelen wat het beste past bij uw woning en interieur.

Ter plekke beoordelen

Met de losse tegels op uw huidige vloer kunt u goed beoordelen of de tegel past bij de kleuren van uw interieur. Ook de lichtinval kan een groot verschil maken. Daarom is verstandig om eens te kijken naar wat nu eigenlijk écht bij de ruimte past. En natuurlijk kunt u ook bij u thuis rekenen op een eerlijk advies van onze specialisten. Onze nuchtere Friese medewerkers spelen immers altijd open kaart met u. Bent u ook nieuwsgierig en kan uw woning wel een nieuwe tegelvloer gebruiken? Kies uw favoriete tegels uit in Gytsjerk en vergelijk de stalen thuis!

Al … gelegde tegelvloeren

Onze adviseurs hielpen al in talloze situaties de beste tegel te kiezen. Al meer dan … tevreden klanten hebben namelijk de weg naar Gytsjerk gevonden. Deze mensen genieten dagelijks van de schoonheid van hun tegelvloer, die met zorg is gelegd. De ervaring die onze specialisten hierbij hebben opgedaan, gebruiken zij ook wanneer ú een nieuwe vloer komt uitzoeken. U kunt ervan uitgaan dat u bij ons een passend advies krijgt. Een advies dat past bij uw wensen en vanzelfsprekend ook bij uw budget.

Kruip ’s avonds lekker op de bank, met zicht op uw mooie nieuwe vloertegels. Daar kunt u een leven lang van genieten!

Genieten van uw nieuwe vloer

Bent u voorzien van genoeg advies? En heeft u in Gytsjerk inspiratie opgedaan en misschien zelfs thuis de beste tegel uitgekozen? Dan bestellen we uw nieuwe vloertegels meteen. Zodra de tegels binnenkomen kunt u de klus met een gerust hart aan ons overlaten. Onze gekwalificeerde monteurs en tegelzetters zorgen voor een strak afgewerkte vloer die, als u voor vloerverwarming heeft gekozen, ook nog eens lekker warm aanvoelt. Zo kruipt u binnenkort op de bank met uitzicht over een prachtige nieuwe tegelvloer.