Vloertegels Friesland

Praktisch en stijlvol

Zou u uw huidige vloer graag eens goed willen aanpakken? En wilt u dan het liefst een vloer die praktisch is, maar ook stijlvol? Kiest u voor een sterke en duurzame vloer waar u vele jaren mee vooruit kan? Wanneer u ‘ja’ antwoordt op de voorgaande vragen, dan zijn vloertegels echt iets voor u.

Opgeleverde
projecten

Oneindig veel keus

Wanneer u kiest voor tegels heeft u een oneindige keus uit kleuren, structuren, formaten en vormen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming onder uw vloertegels te laten leggen. Met deze enorme keuzevrijheid kunt u gegarandeerd een tegelvloer vinden die uitstekend bij u past. Toch ervaren veel mensen deze keuze als moeilijk en komt een goed advies wel van pas. Zomaar wat vloertegels uitkiezen is immers niet de bedoeling. Wij adviseren daarom dagelijks mensen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Velen van hen genieten inmiddels van prachtige vloertegels en een fijne sfeer in huis. Bent u ook toe aan iets nieuws?

Onze bijzondere locatie

Een bezoekje brengen aan ons bijzondere pand in Friesland is een goed idee wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer of als u alvast wat inspiratie wilt opdoen. U proeft er de sfeer van onze unieke locatie: een authentieke en monumentale melkfabriek op een bijzondere plek in Gytsjerk.

Ontdek de showroom

U komt gegarandeerd wijzer naar buiten. Onze adviseurs kunnen namelijk helpen bij het kiezen van een tegelvloer die echt bij u past: zowel bij uw persoonlijke smaak als bij uw interieur. Daarnaast heeft u natuurlijk de vrijheid om eens te kijken naar wat er mogelijk is. Ontdek onze showroom en bekijk tegelvloeren op een formaat van wel 10 vierkante meter. Zo krijgt u een idee van hoe een tegelvloer er bij u thuis uit zou kunnen zien.

Voel de structuur van verschillende tegels

Om echt alle twijfel over uw keuze weg te kunnen nemen is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan zowel het uiterlijk als de structuur van uw vloer. Voel daarom het oppervlak van iedere tegelvloer en probeer u voor te stellen waar u het liefst met blote voeten op zou willen lopen.

Bekijk tegelvloeren van dichtbij

Het aanraken van tegels kan natuurlijk alleen in onze toonzaal, maar ook het bekijken van tegels kunt u het beste in het echt doen. Foto’s op internet geven immers nooit een goed beeld van de werkelijkheid, op welke website dan ook. Bij ons kunt u vloertegels vanuit meerdere hoeken bekijken, zo krijgt een goed beeld van iedere tegel. Breng daarom eens een bezoek aan onze showroom in Gytsjerk.

Duurzame, schone en warme vloertegels

Wanneer u kiest voor vloertegels kiest u voor een vloer met weinig onderhoud die toch jarenlang zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt. Met minimale moeite kunt u daarom genieten van een schone en hygiënische vloer die lang mooi blijft. Vloertegels kunnen immers goed tegen een stootje. Bovendien zijn tegels perfect te combineren met vloerverwarming. Zo geniet u niet alleen van de uitstraling van een tegelvloer maar verwarmt u ook nog eens uw woning, en kunt u afscheid nemen van lelijke radiatoren. Loopt u binnenkort ook over zo’n heerlijk warme vloer?

Laat u inspireren

Zoekt u een vloer die volledig aansluit op uw wensen? Bekijk dan eens de showroom in Gytsjerk en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Wij zijn uniek in Friesland en brengen u graag op nieuwe ideeën!