All in one

Een totaaloplossing

Kiest u voor een nieuwe tegelvloer en laat u deze klus het liefste over aan professionals? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een totaaloplossing: we verzorgen uw nieuwe tegelvloer van A tot Z. Bij ons werken namelijk niet alleen vakmensen die u voorzien van een eerlijk advies, maar ook de gekwalificeerde monteurs en tegelzetters zijn bij ons in dienst. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt: wel zo makkelijk!

Opgeleverde
projecten

Inspiratie opdoen

Inspiratie opdoen is waar het proces begint. Doet u dit in de showrooms van de prachtige oude melkfabriek in Gytsjerk? Dan wordt het uitzoeken van een tegelvloer een leuke ervaring! U proeft de sfeer van ons karakteristieke pand en krijgt de kans om onze showroom te beleven: bekijk en vergelijk 60 verschillende tegelvloeren van wel 10 vierkante meter groot. Zo krijgt u een helder beeld van uw ideale tegelvloer.

Eerlijk advies

Weet u precies wat u zoekt of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? Onze vakmensen staan voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een helpende hand. Onze nuchtere Friese medewerkers spelen altijd open kaart met u. Zo verlaat u Gytsjerk met een eerlijk en praktisch advies. Wij visualiseren uw situatie met behulp van speciale programmatuur, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. En heeft u de ideale vloer gevonden? Dan bestellen we uw tegels meteen. Wij snappen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk over uw nieuwe tegelvloer wilt lopen.

Alles in één hand

Wanneer uw tegels geleverd zijn maken wij onmiddellijk een afspraak om de tegels bij u te komen leggen. En heeft u ervoor gekozen om ook een fijne warmte in huis te halen? Dan leggen onze monteurs van tevoren uw isolatiemateriaal of vloerverwarming. Vlak daarna kan uw tegelvloer worden gelegd, en laten onze tegelzetters uw huis uiteindelijk weer netjes en stofvrij achter. Zo heeft u zo min mogelijk overlast van onze werkzaamheden, en kunt u snel weer van uw vloer gebruik maken.

Een strakke afwerking

Uw nieuwe tegels verdienen natuurlijk de juiste behandeling. U wilt ze immers zo mooi mogelijk houden. Daarom leggen onze tegelzetters uw tegels met zorg. Vervolgens voegen zij uw tegelvloer en voorzien zij de vloer desgewenst van bijpassende tegelplinten. Dat maakt uw vloer compleet. En kiest u voor natuursteen? Dan zorgen wij voor de juiste voorbehandeling. Voordat u het weet is uw vloer gelegd en kunt u jarenlang vooruit met een onderhoudsarme en strak gelegde tegelvloer. Dat woont fijn!

Wilt u echt fijn wonen?

Laat vloerverwarming installeren door onze ervaren monteurs, en laat het leggen van uw vloertegels over aan onze gekwalificeerde tegelzetters.

Kom langs en vind uw nieuwe vloer

Wilt u voortaan, wanneer u ’s avonds op uw bank zit met een warme kop thee, uitkijken over een prachtige en stijlvolle tegelvloer? En houdt u het onderhoud het liefst simpel, waardoor u tijd overhoudt voor leuke dingen? Kom dan eens een middagje rondkijken in de oude melkfabriek van Gytsjerk.

Hier ligt de tegelvloer die zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer in uw woning! En wanneer u de ideale vloer in huis heeft gehaald, profiteert u natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie en topservice. Dat geef een veilig gevoel!