Over ons

Tegelvloeren in de oude zuivelfabriek van Gytsjerk

Waar in 1896 nog boter gekarnd en melk geproduceerd werd, is tegenwoordig ons bedrijf De Jong Tegelvloeren gevestigd. De charme van die historie vindt u terug in onze karakteristieke pand. Op de bovenverdieping van de oude zuivelfabriek in Gytsjerk ontvangen wij dagelijks klanten die op zoek zijn naar een nieuwe tegelvloer. Die vraag naar vloertegels ontstond bij onze onderburen: De Jong Sanitair. Zij merkten dat steeds meer mensen een liefde voor mooie tegelvloeren ontwikkelen. Regelmatig werd hen gevraagd om niet alleen een tegelvloer voor de badkamer te verzorgen, maar ook tegels in woonkamers, keukens of het hele huis te leggen. Dat is wat wij doen: met een ruim assortiment en onze unieke showroom bieden wij u een prachtige en duurzame tegelvloer om een leven lang van te genieten.

Een locatie met geschiedenis

Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig pand: de oude melkfabriek in Gytsjerk. Die melkfabriek bestaat al sinds 1896, toen vijftien boeren de handen ineen sloegen om de stoomzuivelfabriek Trynwâlden op te richten. Met tachtigduizend gulden bouwden zij de eerste stoomzuivelfabriek die voorzien was van elektrische verlichting: een echte primeur. Op deze plek is jarenlang melk geproduceerd, totdat het licht uit ging in 1976: de fabriek kreeg een andere bestemming. Tegenwoordig herbergt de oude fabriek veel verschillende bedrijven. Samen met hen genieten wij van de authentieke sfeer van dit monument en de prachtige ligging middenin de Ryptsjerksterpolder. Dat maakt het bezoeken van de oude zuivelfabriek écht de moeite waard.

 

‘Grutsk’ op onze unieke showroom

Dat genieten is wat al onze tevreden klanten doen. Het begint al bij ons in Gytsjerk. Met een ritje naar de oude melkfabriek bent u er echt even uit, en kunt u ongestoord ervaren hoe uw nieuwe tegelvloer eruit zou kunnen zien. Hier liggen 60 tegelvloeren klaar met een omvang van wel 10 vierkante meter. Het geeft onze klanten een beter beeld van de mogelijkheden, en maakt fantaseren over uw wensen gemakkelijk. Die beleving is uniek in Noord-Nederland, en daar zijn we grutsk (‘trots’ in Friesland) op!

Onze ervaren vakmensen

Veel van onze klanten lieten zich inspireren door ons pand en onze locatie, en kwamen samen met onze adviseurs op verrassende ideeën. De volgende stap? Genieten van een nieuwe vloer. Alle overige werkzaamheden worden namelijk door onze vakmensen verzorgd. Zij hebben jarenlange ervaring met tegelvloeren en leggen uw nieuwe tegels moeiteloos. Ook vloerverwarming, dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit een warm en gezellig huis, kan door onze monteurs worden geïnstalleerd. Zo profiteert u van ons vakmanschap en maakt u van uw woning een comfortabele plek!

Waar in 1896 nog boter gekarnd en melk geproduceerd werd, is tegenwoordig ons bedrijf De Jong Tegelvloeren gevestigd. De charme van die historie vindt u terug in onze karakteristieke pand. Op de bovenverdieping van de oude zuivelfabriek in Gytsjerk ontvangen wij dagelijks klanten die op zoek zijn naar een nieuwe tegelvloer.

Die vraag naar vloertegels ontstond bij onze onderburen: De Jong Sanitair. Zij merkten dat steeds meer mensen een liefde voor mooie tegelvloeren ontwikkelen. Regelmatig werd hen gevraagd om niet alleen een tegelvloer voor de badkamer te verzorgen, maar ook tegels in woonkamers, keukens of het hele huis te leggen. Dat is wat wij doen: met een ruim assortiment en onze unieke showroom bieden wij u een prachtige en duurzame tegelvloer om een leven lang van te genieten.

‘Grutsk’ op onze unieke showroom

Dat genieten is wat al onze tevreden klanten doen. Het begint al bij ons in Gytsjerk. Met een ritje naar de oude melkfabriek bent u er echt even uit, en kunt u ongestoord ervaren hoe uw nieuwe tegelvloer eruit zou kunnen zien. Hier liggen 60 tegelvloeren klaar met een omvang van wel 10 vierkante meter.

Het geeft onze klanten een beter beeld van de mogelijkheden, en maakt fantaseren over uw wensen gemakkelijk. Die beleving is uniek in Noord-Nederland, en daar zijn we grutsk (‘trots’ in Friesland) op!

“Wij verzorgen deskundig advies en professionele aanleg”