Tegelvloeren Groningen

Ervaar de mogelijkheden van een tegelvloer

Bent u nieuwsgierig naar hoe een tegelvloer in uw woning zou staan? En wilt u wel eens proeven van de mogelijkheden? Kom dan eens langs in ons monumentale pand in Friesland. Wij zijn gevestigd in de authentieke oude melkfabriek van Gytsjerk, waar onze showroom zich bevindt. Naast onze werkzaamheden in Friesland leggen wij ook veel tegelvloeren in Groningen. Veel van onze Groningse klanten hebben in onze showroom voor het eerst kennisgemaakt met onze producten. Tot op de dag van vandaag genieten zij van de tegelvloer die wij bij hen hebben gelegd.

Opgeleverde
projecten

De juiste sfeer in iedere kamer

Van woonkamer tot badkamer: in iedere ruimte zorgt een tegelvloer voor de juiste sfeer. Kiest u ook vloertegels die aansluiten op uw woonwensen? Dan haalt u een prachtige vloer in huis en bent u verzekerd van schoonheid, gezelligheid en duurzaamheid.

Een persoonlijke keuze

Waarschijnlijk heeft u veel tijd en moeite gestopt in het uitzoeken en verzamelen van uw interieur. Over de jaren heen komt er wat bij en gaat er wat weg. En u houdt een verzameling spullen over die heel persoonlijk en vertrouwd is. Die fijne en vertrouwde sfeer in huis moet uiteraard behouden blijven wanneer u kiest voor een nieuwe vloer. Daarom is het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste tegelvloer.

Ontdek de showroom

Ontdek de showroom om de juiste keuze te kunnen maken: bekijk 60 tegelvloeren van wel 10 vierkante meter en ontdek de honderden mogelijke variaties. Van landelijk tot modern en van keramisch tot natuursteen. Uiteraard in elke kleur, formaat en structuur.

Voelen en vergelijken

Bij alleen kijken hoeft het niet te blijven. Voel eens welke tegel u het liefst in uw woning zou leggen. Loop eens heen en weer door onze showroom om verschillende vloeren met elkaar te vergelijken. Door het formaat van onze proef tegelvloeren kunt u zich gemakkelijk een voorstelling maken van het resultaat bij u in huis. En komt u er niet uit? Dan helpen onze vakmensen u bij het kiezen van een vloer die voldoet aan al uw wensen.

Een frisse vloer met weinig onderhoud

Gaat er bij u thuis wel eens een beker om? Of belandt er tijdens het koken wel eens iets op de grond? Wanneer u kiest voor een tegelvloer bent u met een vochtig doekje snel klaar met opruimen. Waterschade of vlekken krijgen bovendien geen kans. Houd het dus simpel en kies voor weinig onderhoud: houd uw tegelvloer fris door regelmatig te poetsen met wat groene zeep, en u kunt jarenlang genieten van de tegelvloer die u bij ons heeft uitgezocht.

Een aangename temperatuur

Wilt u de pracht van een strak gelegde tegelvloer in huis halen maar wilt u ook een warme vloer onder uw voeten? Laat onze vakmensen dan vloerverwarming installeren in uw woning. Zo beleeft u het beste van beide werelden. Bovendien wordt de warmte ook nog eens veel gelijkmatiger verspreid dan dat een radiator dit zou kunnen. Deze warmte wordt daarom als heel prettig ervaren. Dicht bij de verwarming zitten is dus niet meer nodig. Klinkt dit u goed in de oren? Kies voor vloerverwarming en loop binnenkort weer lekker rond op blote voeten.

Langskomen kan altijd

Twijfelt u nog over uw nieuwe vloer? Breng dan eens een bezoek aan ons bijzondere pand in Gytsjerk. Hier vindt u namelijk de mooiste tegelvloeren van Groningen, uit Friesland.