Tegelvloeren Friesland

Haal de juiste sfeer in huis

Wilt u van uw woning een fijne plek maken? En dagelijks lopen over een vloer die u ├ęcht mooi vindt? Ontdek dan eens de showroom in Friesland. Bij ons ligt een uitgebreid assortiment aan tegelvloeren voor u klaar die kunnen zorgen voor de juiste sfeer bij u in huis. Kiest u ook voor gezelligheid?

Opgeleverde
projecten

Kies uit vele soorten tegelvloeren

Het kiezen van een vloer is een klus waar veel tijd in gaat zitten. Welke kleur kies ik? Hoe groot moeten de tegels zijn? Welke structuur moet de tegel hebben? Wat past er goed bij mijn interieur? Dit zijn allemaal vragen die op u af komen wanneer u op pad gaat voor een nieuwe tegelvloer. Wij helpen u deze vragen te beantwoorden en u krijgt de kans om ons ruime assortiment eens uitgebreid te bekijken.

Ontdek de showroom

Dagelijks helpen wij mensen bij hun zoektocht naar de ideale tegelvloer. En bijna iedereen maken wij blij met een tegelvloer op maat. Wij snappen dat het kiezen van een vloer een beslissing is die je zorgvuldig maakt. Daarom bieden wij u een uitgebreide showroom. In Gytsjerk staat ons unieke pand: een oude melkfabriek met een unieke en karakteristieke sfeer. In dit monumentale gebouw middenin het prachtige natuurgebied de Ryptsjerksterpolder kunt u 60 verschillende soorten tegelvloeren bekijken.

Gebruik uw verbeelding

Natuurlijk is het lastig om u in te beelden hoe een bepaalde tegelvloer in uw woning zal staan. Onze 60 proef tegelvloeren hebben daarom een omvang van wel 10 vierkante meter. Zo ervaart u hoe een vloer er op een groter oppervlak uit kan zien en kunt u ons assortiment eens rustig bekijken en voelen.

De tegelvloer die bij u past

Bent u nieuwsgierig naar de rest van ons aanbod? Neem dan eens een kijkje in onze kasten die gevuld zijn met de overige honderden opties. De vloeren die in onze showroom liggen zijn immers verkrijgbaar in vele formaten en structuren. Er zit altijd iets bij dat bij u past. Wij merken dat ons ruime assortiment aan tegelvloeren in de smaak valt bij al onze bezoekers; iedereen kan zijn droomvloer bij ons vinden. U dus ook! Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in ons unieke pand en ontdek hoe een tegelvloer kan zorgen voor een aangename sfeer bij u in huis.

Hulp van onze adviseurs

Gaat u liever recht op uw doel af en heeft u al een duidelijk beeld van wat u wilt? Of vindt u het moeilijk om uit honderden vloeren te kiezen? Dan staan onze adviseurs klaar om u te adviseren over uw ideale tegelvloer. Wij houden rekening met uw wensen en interieur en bieden praktische informatie over iedere tegel. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en kunt u weer jaren vooruit met een duurzame vloer.

Wilt u warme voeten? Combineer uw tegelvloer met vloerverwarming!

Tegelvloeren en vloerverwarming

Kiest u het liefst voor tegels vanwege de prachtige uitstraling maar wilt u ook graag warme voeten? Kies dan voor vloerverwarming onder uw nieuwe vloer. Deze verwarming gaat perfect samen met een duurzame tegelvloer en brengt een fijne temperatuur in huis.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Bent u er klaar voor om de mogelijkheden van een tegelvloer te ontdekken? Kom dan eens langs bij ons in Gytsjerk. Ontdek de showroom of maak kennis met onze adviseurs die u een eind op weg kunnen helpen. U bent van harte welkom!