Blog

Realisatie maatwerk sanitair oplossingen Mercado Groningen

In het sfeervolle en historische hart van Groningen, op een steenworp afstand van de Grote Markt wordt momenteel hard gewerkt aan de oplevering van 41 luxe appartementen en penthouses. Wat betreft de realisatie van sanitair en natte ruimtes in dit schitterende wooncomplex, zijn ook de specialisten van de Jong Sanitair inmiddels druk in de weer.

Sanitair trends & maatwerk

Iedere badkamer wordt volledig op maat, volgens wensen van de (toekomstige) bewoners ontworpen en vervolgens van A tot Z opgeleverd. Hierbij staan zaken zoals comfort en gebruikersgemak uiteraard centraal. Denk hierbij aan heerlijke wellness ervaringen, waarbij bijvoorbeeld de gezonde infrarood invloeden van Sunshower douches erg populair zijn.

Trends zoals het gebruik van robuuste tegels met marmerlook, fraaie vrijstaande baden, trendy kleurstellingen, sfeervolle verlichting en drempelloos badkamergemak zijn momenteel eveneens zeer gewild in natte ruimtes.

Interesse?

Wilt u ook een maatwerk droombadkamer met bijvoorbeeld Sunshower toepassingen in huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten website Mercado in Groningen.