Blog

De Jong Sanitair en Mercado Groningen

Bent u de gelukkige die in de toekomst een geweldig appartement in Groningen betreedt!? Wij helpen u aan uw droombadkamer in Mercado Groningen. Helemaal naar uw smaak en wensen, met de beste en mooiste producten. Midden in de binnenstad van Groningen worden 41 luxe appartementen, waarvan vier specials en zes penthouses, gebouwd in de historische Rode Weeshuisstraat. De Jong Sanitair is sanitaire partner van Mercado. Wij ontwerpen de droombadkamer die past bij uw smaak en levensbehoefte.

Wij creëren de badkamer die perfect past bij uw dagelijkse routine. Een ruimte die voelt als pure verwennerij: stijlvol, luxueus en warm. Waar je helemaal tot rust kunt komen.

Meer over Mercado Groningen

Mercado is een  gebouw met een aantrekkelijke publieke plint: de versmarkt. Boven de versmarkt zijn de 31 luxe appartementen, vier exclusieve specials en zes penthouses gelegen. Allemaal even stijlvol en comfortabel.  En met een adembenemend uitzicht over het centrum van Groningen. In dit gedeelte van de stad Groningen, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, geeft Mercado je net die ruimte waaraan je in de bruisende binnenstad behoefte hebt. En dat terwijl u de binnenstad als achtertuin heeft en zo op de grote markt staat. Niet alleen de nieuw te realiseren appartementen, specials en penthouses geven dit vergeten straatje achter de Grote Markt een stevige impuls. Ook de dagelijkse lokale versmarkt is als een frisse wind die het straatje doet opfleuren. De totale oppervlaktes variëren van 72 m² tot 263 m².

Bestaande badkamer Mercado Groningen

Mercado is voorzien van een compleet badkamer ontwerp van hoge kwaliteit en deze wordt met zorg uitgevoerd. Het sanitair wordt in de basis uitgevoerd door Raab Karcher, met uitzondering van de penthouses. Deze zullen exclusief worden uitgevoerd door De Jong Sanitair- & Tegelspecialist.

Wij zien u graag verschijnen

Mercado nodigt u uit voor een gesprek om te informeren over alle mogelijkheden. Afhankelijk van uw voorkeur en wensen wordt u daarna uitgenodigd voor een afspraak in de showroom van ons. Tijdens die afspraak is er alle gelegenheid om het sanitair te bezichtigen, advies in te winnen en de beste keuze te maken. Zodat uw droombadkamer klaar is wanneer u de sleutel van uw penthous in ontvangst neemt. U kunt alvast inspiratie op doen door onze gerealiseerde projecten te bekijken.