Blog

Sanitair van Merckt appartementen (Groningen)

De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is bijna klaar en het project wordt bijna opgeleverd! De Jong Sanitair verzorgt de sanitair van Merckt. Merckt staat voor magnifiek wonen in het hart van Groningen. Een appartementencomplex op de grote markt in Groningen. Merckt staat voor historisch, levendig en buitengewoon mooi!

DJS-groningen-nieuws

Wonen op de Merckt

Merckt draagt bij aan de diversiteit van Groningen. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes met uitzicht. De look en feel is adembenemend. De indeling is uiterst gevarieerd. De entree is vernieuwend. Op de begane grond komt een nieuw concept: de foodmerckt. Merckt wordt bekroond met een unieke rooftop bar. U kijkt uit over de stad en hebt een fantastisch uitzicht op de Grote Markt. Deze nieuwe hotspot is de ultieme mix van klasse, ontspanning en een bruisende dynamiek. Zomers zit u heerlijk in de zon. In de winter gaat het cabrio dak dicht en geniet u van een prettig binnenklimaat.

18 appartementen met sanitair van De Jong Sanitair

De vraag naar nieuwbouwappartementen in Groningen is erg groot. Merckt biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. De appartementen zijn 1,5 jaar geleden allemaal verkocht. De appartementen worden inclusief badkamers en toiletten opgeleverd. Alle wensen van de bewoners zijn in vervulling gebracht. Vooraf hebben gesprekken met de toekomstige bewoners plaatsgevonden. Samen hebben we alle mogelijkheden doorgenomen.

Sanitair van Merckt

Samen met Merckt hebben we met zorg een uitgebreid, luxe, keuzepakket samengesteld. Alle keuzes die men bij ons heeft gemaakt, zijn tijdens de bouw uitgevoerd, zodat men bij de oplevering de badkamer en toilet volledig tot zijn/haar beschikking heeft. In de afbeeldingen die u ziet op deze pagina ziet u dat we bezig zijn met het monteren van prachtige badkamers.

Benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn? Hou onze website en social media dan in de gaten. Wij zijn tevens sanitair partner van het project Mercado in Groningen. Ook bij dit project helpen wij de toekomstige bewoners aan een schitterende, op maat gemaakte badkamer en toiletten.

Benieuwd naar het sanitair van Merckt?

Bent u benieuwd naar het sanitair van Merckt en andere projecten? Kom dan langs in onze showroom, bespreek met ons de mogelijkheden voor uw eigen badkamer en bekijk verschillende badkamers en toiletten.

Website: www.mercktgroningen.nl