Blog

De Jong Sanitair

De Jong tegelvloeren is ontstaan doordat er bij De Jong sanitair (de onderburen) steeds meer vraag kwam naar tegels. En niet alleen tegelvloeren voor badkamers, maar ook voor woonkamers en keukens. En omdat het nu eenmaal lastig is om inspiratie op te doen voor een nieuwe woonkamervloer in een badkamerzaak, werd de hele bovenverdieping van de oude zuivelfabriek in Gytsjerk (Friesland) omgetoverd tot toonzaal voor tegels.

+60 Proef tegelvloeren

Er werden ruim zestig proef tegelvloeren van elk zo’n tien vierkante meter gelegd (uniek in Friesland & Groningen) en de showroom werd verder vrij gehouden van accessoires zodat alle aandacht naar de tegelvloer gaat. Klanten beter ondersteunen bij hun zoektocht naar de perfecte tegelvloer, passend bij hun woning en woonwens, dat is het doel.

Onze toegevoegde waarde

Dat doel wordt niet alleen gehaald door de royale proefvloeren, maar ook door het kundige personeel. Zij voorzien klanten van een advies dat past bij hun wensen en binnen hun budget en komen desgewenst de situatie bekijken. Twijfelt u tussen een paar tegels, dan nemen ze daar een paar exemplaren van mee. Ook de tegelzetters zijn bij ons in dienst. Zo heeft u één aanspreekpunt en hoeft u verder niets te regelen en kunnen wij kwaliteit garanderen. Kortom, een showroom en service waar we grutsk (trots in Friesland) op zijn!

Na oplevering profiteert u natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie en topservice. Een veilig gevoel.