Tegelvloeren Showroom

Home Tegelvloeren Showroom

Gevestigd in de prachtige oude melkfabriek van Gytsjerk

Gaat u op pad voor een nieuwe tegelvloer? En wilt u uw droomvloer het liefst vandaag nog op groot formaat bekijken? Breng dan een bezoek aan ons prachtige pand: een authentieke oude melkfabriek in Friesland, met een enorm aanbod aan tegelvloeren. Het pand uit 1896 is met behoud van authentieke onderdelen gerenoveerd en biedt bovendien prachtige vergezichten over het Friese landschap. Laat u inspireren door de unieke sfeer van deze oude fabriek en kies de tegel die perfect past bij uw huis. Met slechts een ritje naar Gytsjerk bent u zeker van uw zaak. Wij garanderen dat u uw nieuwe tegelvloer bij ons kunt vinden.

Maakt u ook een weloverwogen keuze? Dwaal eens een middag rond door de oude melkfabriek van Gytsjerk en ontdek de showroom.

Loop over 60 verschillende tegelvloeren van wel 10m2

Ook al ziet u uw droomvloer meteen bij binnenkomst al liggen: u wilt veel verschillende opties bekijken voordat u de knoop kunt doorhakken. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom loopt u in ons pand over 60 verschillende proef tegelvloeren. Deze vloeren hebben een omvang van wel 10 vierkante meter, zodat u een goed beeld krijgt van hoe een tegelvloer er op groot formaat uit kan zien. Dat is uniek in Friesland en Groningen! Fantaseren over uw ideale vloer wordt zo erg gemakkelijk. Bovendien is ons pand voorzien van kasten vol met honderden tegelvariaties: van landelijk tot modern en van keramisch tot natuursteen. Uiteraard in elke kleur, formaat en structuur.

Kijken, voelen en beleven

Uw nieuwe tegelvloer kiest u niet door vluchtig een kijkje te nemen. U zult de tijd moeten nemen om rustig rond te kijken en te voelen welke tegel u het liefst in uw woonkamer, badkamer, keuken of misschien wel in uw hele huis zou willen leggen. Wat voelt het fijnste aan uw blote voeten? Wat past het beste bij uw interieur? Deze vragen geven stof tot nadenken. Maak daarom gebruik van de proef tegelvloeren in onze toonzaal, en vraag u af welke tegel perfect past bij de fijne sfeer van uw woning.

Heeft u al zoveel mooie vloeren gezien en maakt dat de keuze lastig? Vraag onze specialisten om gedegen advies en kies uit de opties die het beste bij de sfeer van uw woning passen.

Kundig en eerlijk advies

Rustig rondkijken kunt u het beste alleen doen. Maar wanneer onze tegelvloeren u op ideeën hebben gebracht is het slim om een van onze adviseurs in te schakelen. Zij hielpen al in talloze situaties de beste tegel te kiezen. Die ervaring en hun indrukwekkende productkennis gebruiken zij ook wanneer ú bij ons in Gytsjerk langskomt. Wij praten graag met u over uw wensen, en we halen alles voor u uit de kast om u mogelijkheden voor te kunnen leggen waar u zelf nog niet aan had gedacht. Zo krijgt u van ons een kundig en bovenal eerlijk advies. De Friese nuchterheid stroomt immers door onze aderen.

Ideeën opdoen in een inspirerende omgeving? Proef de sfeer van zowel ons authentieke pand als onze bijzondere locatie. U vindt ons midden in natuurgebied de Ryptsjerksterpolder!

Even bezinnen

Heeft u de knoop bijna doorgehakt, maar wilt u er toch nog even rustig over nadenken? Maak dan gebruik van onze bijzondere locatie en zet uw gedachten op een rijtje tijdens een verfrissende wandeling door de Ryptsjerksterpolder. Laat alle verschillende indrukken even bezinken, om vervolgens met zekerheid te kunnen zeggen dat u uw ideale vloer heeft gevonden!

U bent van harte welkom!

Wilt u de showroom zelf wel eens ontdekken? Bent u nieuwsgierig naar die plek waar wij zo grutsk (‘trots’ in Friesland) op zijn? En bent u benieuwd of uw ideale tegelvloer daadwerkelijk bij ons in Gytsjerk ligt? Breng dan eens een bezoek aan ons bijzondere pand en laat u verrassen!