Impressie Tegelvloeren

Home Impressie Tegelvloeren

Jarenlang genieten van de juiste keuze

Uw vloer is een essentieel onderdeel van uw huis. U loopt er dagelijks overheen, uw kinderen spelen erop en u wilt jarenlang van haar uitstraling kunnen genieten. Bovendien moet een vloer met uw interieur en smaak kunnen meegroeien. Waar u uw muren gemakkelijk zelf aanpakt met een rol behang of een blik verf, is dat bij een tegelvloer namelijk een groter karwei. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken wanneer u een nieuwe tegelvloer laat leggen. U kiest toch niet zomaar wat tegels uit?

Interesse in tegels? Bezoek onze showroom en stel u eens voor hoe een tegelvloer er bij u thuis uit zou zien.

Showroom met 60 vloeropstellingen

In onze goed gevulde showroom wordt het keuzeproces een stuk gemakkelijker. Breng eens een bezoek aan de monumentale oude melkfabriek van Gytsjerk en ontdek welke tegelvloer perfect bij uw woning past. In een unieke sfeer loopt u over 60 verschillende proef tegelvloeren van wel 10 vierkante meter. Voel de structuur van verschillende tegels en beeldt u eens in hoe het er bij u thuis uit zou kunnen zien.

Onbegrensde mogelijkheden

Een enorme verscheidenheid aan kleuren, formaten en structuren; dat is wat u onder ogen krijgt tijdens uw zoektocht naar uw ideale tegelvloer. Waar de een meer houdt van strak en stijlvol kiest een ander voor landelijk en gezellig. Wij begrijpen dat die keuze heel persoonlijk is. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Wij zijn nieuwsgierig naar uw voorkeuren en laten u, wanneer u daar behoefte aan heeft, kennismaken met ons eerlijke advies. Zo maakt u een keuze uit honderden mogelijkheden en benut u ook nog eens de Friese nuchterheid van onze specialisten.

Is schoonmaken niet uw grootste hobby? Kies dan voor een onderhoudsarme tegelvloer en geniet van een fris en hygiënisch huis, waar u graag op blote voeten loopt.

De voordelen van tegels

Wanneer u kiest voor een tegelvloer bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. U heeft immers geen omkijken meer naar uw vloer. Vlekken en vochtproblemen maken geen kans meer en uw vloer kan weer tegen een stootje. Tegels zijn namelijk ijzersterk en staan bekend om hun water-, vlek- en hittebestendige eigenschappen. Met slechts wat groene zeep en een vochtige doek houdt u uw vloer in topconditie, en schoonmaken is binnen een mum van tijd gedaan. U heeft toch ook wel iets leukers te doen? Geniet van uw prachtige nieuwe tegels!

Kiest u voor de uitstraling van een tegelvloer, maar staan warme voeten ook hoog op uw verlanglijstje? Laat dan onze vakmensen langskomen. Wij installeren uw vloerverwarming vakkundig!

Mix schoonheid met warmte

U bent er waarschijnlijk wel van op de hoogte: tegels voelen van nature koud aan. En dat is jammer, want veel tegels brengen wel een warme uitstraling in huis. Tegenwoordig hoeft u niet meer te kiezen tussen die warme uitstraling en een aangename temperatuur. Vloertegels geleiden de warmte van vloerverwarming namelijk perfect. Heeft u uw zinnen gezet op een schitterende tegelvloer? Laat dan eerst onze vakmensen langskomen voor de installatie van uw vloerverwarming, en u loopt binnenkort met blote voeten over heerlijk warme tegels.

Een totaaloplossing voor uw gemak

Het kiezen van uw nieuwe tegels is al een hele klus op zich. Daarom verzorgen wij de rest van uw tegelvloer van A tot Z, van advies tot en met afwerking. Wij isoleren uw vloer waar nodig, installeren uw vloerverwarming en leggen uw tegels. Natuurlijk voegen onze vakmensen uw vloer heel vakkundig en plaatsen zij tegelplinten, indien gewenst. En het allerbeste van onze service: onze vakmensen laten uw woning weer netjes en stofvrij achter. Zo loopt u snel weer over een prachtige warme tegelvloer en kunnen de sloffen uit. Daar wilt u toch ook van genieten?